Skip links

Over Macpot

Macpot is opgericht in 2009 door Jeroen Potters, vanuit een voorliefde voor Apple en IT. Door de jaren heen is Macpot een echte specialist geworden in het beheren van (Apple) ICT-omgevingen voor kleine tot middelgrote organisaties. Met ruime ervaring in alle segmenten van de ICT heeft Macpot het doel als het ware onderdeel te worden van jouw onderneming! Hiermee bedoelen we dat we uitdagingen bij onze partners behandelen alsof het onze eigen business betreft. Met als resultaat dat we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen en hen de ruimte geven om te excelleren binnen hun vakgebied.

Ontmoet de mensen van Macpot

Laat IT een versterkende factor zijn

Ieder bedrijf is tegenwoordig sterk afhankelijk van IT. Juist daarom zou IT een versterkende factor binnen een organisatie moeten zijn, in plaats van een blok aan het been. De heldere, scherpe dienstverlening van Macpot zorgt dat jouw IT altijd voor je werkt.

Full service

Met onze uitgebreide kennis van Apple, servers, netwerk, back-ups en alles wat met IT te maken heeft, bieden wij een op maat gemaakte dienstverlening.

Accurate support

Met heldere procedures, snelle reactietijden en proactief advies zijn onze partners altijd verzekerd van een IT-omgeving die in optimale conditie is.

Veilig werken

Iedereen binnen de organisatie werkt in een veilige omgeving door een combinatie van de juiste hardware, software en back-ups.

Geen oponthoud

Minimaal werkoponthoud voor alle medewerkers, maximale efficiëntie door het gebruik van handige tools en een vast aanspreekpunt voor IT.

Al je IT altijd in topcondititie

Om precies te weten te komen hoe we dit voor jouw onderneming kunnen realiseren, raden we je aan de telefoon op te pakken en te bellen naar 020-2611450. Vrijblijvend bespreken we dan de situatie van jouw organisatie en je ontvangt vervolgens een plan op maat met kostenraming. Stuur je liever een mail? Dat kan natuurlijk ook, via: contact@macpot.nl.

De Mensen van Macpot

Aram de Glas

Support desk Consultant

Jouw vaste IT-expert voor support op afstand met een passie voor Apple en design.

Jeroen Potters

FOUNDER

Apple fanaat, ICT-expert en tevens oprichter van Macpot.

Thomas Schut

Support / project manager

Geen Apple expert, wel een fan. Man van de planning en cijfers.

Olivier Schilling

IT Support

Deze Texelse Apple-expert helpt het liefst op locatie en is groot Star Wars fan.

Remie Cremers

IT Consultant

Macpot’s IT strateeg met een grote voorliefde voor Apple en Tesla.

Linkedin Foto junior it consultant

Thomas Boom

Junior IT Consultant

Rotterdams IT talent, helpt jou uit de brand op locatie én via de telefoon.

Overzicht

Het complete dienstenpakket van Macpot op een rijtje.

Meer over Macpot

Met kennis, expertise en persoonlijke aandacht zorgt Macpot voor de complete IT infrastructuur van jouw organisatie. Macpot levert on demand services, maar kan ook de gehele IT van een organisatie in beheer nemen. Zo is Macpot jouw partner in IT.

Voorkom onnodig werkoponthoud

Het loont om je IT infrastructuur te monitoren en pro-actief te beheren.
Met Managed Services heb je alle IT veilig ondergebracht bij Macpot.
Alles wordt 24/7 bewaakt, inclusief backups van alle servers, computers, laptops en devices. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor support, issues of advies.

Neem nu contact op