Skip links

Security & AVG

Sinds 25 mei 2018 is het een nog belangrijker onderdeel geworden binnen iedere organisatie, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Macpot hield zich natuurlijk altijd al bezig met het veilig houden van bedrijfs-IT, maar heeft sinds 2018 een aantal extra diensten/tools toegevoegd die de beveiliging, privacy en transparantie versterken.

Up-to-date kennis

Macpot heeft specialistische kennis van bedrijfsnetwerken en werkomgevingen en kan scherp advies geven op het gebied van databescherming.

Complete bescherming voor de hele organisatie

Alle computers, servers en devices kunnen in beheer genomen worden door Macpot, waardoor de volledige IT infrastructuur integraal beschermd wordt.

Slimme tools

Met cutting edge software op basis van AI beschermt Macpot uw data pro-actief. Zo kunnen we scannen op potentiële dreigingen of datalekken.

Extra Services

Cyberalarm voor netwerkdata

Al het inkomend en uitgaand verkeer gemonitord met AI.

Met ons Cyberalarm wordt jouw netwerk constant gemonitord op mogelijke datalekken. Door middel van slimme algoritmes wordt alle in- en uitgaande informatie op het netwerk geanalyseerd en beoordeeld. Indien er een verdachte activiteit plaatsvindt op het netwerk, kunnen wij deze inzien en indien nodig tot actie overgaan.

Dark Web Scanning

Pro-actieve bescherming tegen gegevens- en wachtwoordlekken.

Via slimme software kunnen we meerdere keren per dag via het domein van je organisatie scannen op het Dark Web. Indien er dubieuze informatie vindbaar is, bijvoorbeeld doordat er via een andere partij inloggegevens van medewerkers op straat zijn komen te liggen, wordt dit weergegeven. Vervolgens kunnen we samen bepalen op welke manier we kunnen zorgen dat hackers geen misbruik maken aan de hand van de betreffende inloggegevens.

 

 

We monitoren 24/7:

  • Verborgen chat rooms
  • Verborgen websites
  • Peer-to-peer netwerken
  • IRC (internet relay chat) channels
  • Social media platforms
  • Illegale online marktplaatsen
  • 640,000 + botnets

Wachtwoorden en documentatie

Nooit meer Welkom123!

Gebruiken jouw medewerkers nog steeds dezelfde inloggegevens voor meerdere websites? Of heb je er geen weet van of je werknemers dit wel of niet doen? Dan raden wij ten zeerste aan zo snel mogelijk aan de slag te gaan met onze goed beveiligde, online documentatietool. Hiermee hoeven werknemers nooit meer hun eigen (simpele) wachtwoorden te verzinnen, en is je gehele organisatie voorzien van sterke wachtwoorden.

Macpot voor jouw bedrijf

Kies voor Managed Services als IT cruciaal is voor je dagelijkse bedrijfsvoering en je dit graag uit handen geeft aan een betrouwbare partner.
Voor groeiende ondernemingen zonder planning en budget voor IT-infrastructuur kies je On-demand services.
Als je een project hebt waar je direct hulp bij nodig hebt, kies dan voor Projecten.

Onze diensten

Overzicht

Het complete dienstenpakket van Macpot op een rijtje.

Meer over Macpot

Met kennis, expertise en persoonlijke aandacht zorgt Macpot voor de complete IT infrastructuur van jouw organisatie. Macpot levert on demand services, maar kan ook de gehele IT van een organisatie in beheer nemen. Zo is Macpot jouw partner in IT.

Overzicht

Met kennis, expertise en persoonlijke aandacht zorgt Macpot voor de complete IT infrastructuur van jouw organisatie. Macpot levert on demand services, maar kan ook de gehele IT van een organisatie in beheer nemen. Zo is Macpot jouw partner in IT.

Meer over Macpot

Het complete dienstenpakket van Macpot op een rijtje.

Voorkom onnodig werkoponthoud

Het loont om je IT infrastructuur te monitoren en pro-actief te beheren.
Met Managed Services heb je alle IT veilig ondergebracht bij Macpot.
Alles wordt 24/7 bewaakt, inclusief backups van alle servers, computers, laptops en devices. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor support, issues of advies.

Neem nu contact op